Skillnad på kärlek o kärlek

Om jag varit singel i tio år o träffar en kille som är max 5 år äldre o som även han varit singel i tio år, då skulle ingen höja på ögonbrynen, ingen skulle prata i termerna att "komma ut", ingen skulle ifrågasätta o alla skulle gratulera. Om jag däremot träffat en kvinna, då måste jag genast "komma ut" o många skulle reagera o tissla o tassla. Om jag träffat nån från ett annat land skulle även det "skapa rubriker", inte lika stora som om jag var gay, men ändå nån slags reaktion. Vad är det med alla konstiga tankar o känslor om kärlek? Varför kan man inte bara glädjas åt varandras kärlek? Trots kön, ålder o ursprung borde väl alla vara värd att älskas? 

❤️

Ni vet ju att jag är typ Bonde söker frus största fan på denna jord o jag blir alltid sådär töntigt glad när någon av alla bönder har träffat någon, ska ha barn, flytta ihop o såna saker. Häromdan såg jag att Älgbonden som var med för ett par år sen hade träffat nån o det visade sig vara en tjej som suttit barnvakt åt hans barn o som han känt i flera år. Hon hade tydligen varit intresserad av honom under alla dessa år men hon råkar vara 21 år yngre än bonden så av helt förståeliga skäl hade dom ingen relation då hon var för ung. I "intervjun" på Linda Lindorffs blogg (finns också litegrann på hennes instagram) frågar hon typ "vad fick dig att ändra dig o inleda en relation med henne?" o bonden svarar "att hon fyllde 18". Å då har det liksom haglat in kommentarer om hur äcklig han är o att han är pedofil o att han säkert tittat på henne på "det" sättet även innan hon fyllde 18 o nån skrev "hoppas det kommer gå bra för tjejen". Alltså.... jag blir typ stum. 
1. Vad han tänker om henne eller nån annan är det ju ingen som vet o så länge det stannar vid tanken är ju ingen skada skedd. Vem vet vad våra respektive tänker på i sänghalmen egentligen? Sex med gamlingar? Jättetjocka? BDSM? 
2. Han är inte 65 o hon 8. DÅ kan man kalla det pedofili. Inte när man är 18 o 39 (nu var hon väl typ 20 tror jag)
3. Han säger ju själv att han inte kunde inleda en relation med henne för att hon var under 18. Är inte det bra heller nu då eller vadå? Man är ju ändå så kallat "byxmyndig" redan vid 15 o han gjorde ju inget med henne innan hon var 18. 
4. Varför skulle det inte gå bra för tjejen? Är han våldsam? Elak? Inte för att jag känner honom men han verkar då vara en otroligt snäll människa som inte skulle göra någon illa på något sätt. 
5. Hon känner ju redan både honom o barnen o vice versa -perfekt om du frågar mig, inte konstigt eller äckligt. 
6. Hur kan vi ha så jävla stora problem med vem som älskar vem? Det är kön o det är ursprung o det är åldersskillnad! Hur vore det om vi kunde glädjas åt att människor hittar kärlek istället? Så länge folk är lyckliga o ingen i relationen far illa o det inte är olagligt; vad faan är då problemet?! 

❤️❤️

Vi har liksom krig, svält, mord, misär av olika slag, diverse hemska sjukdomar, hemlösa osvosv men det är ju värdsliga saker. Det vi ska fokusera på är att folk av samma kön kan vara kära i varandra (helt sjukt ju) eller att ens ex hittat en ny som tycker om ens barn o att barnen dessutom tycker om den nya (bättre vore det ju om hen misshandlade barnen samt lät det gå utan mat), att man som svensk kan bli kär i nån från Pakistan (då borde ju båda utvisas) eller hör här, det värsta tänkbara; jag som (snart) 31årig kvinna blir kär i en 52årig kvinna från Estland som sedan tidigare har två barn som jag liksom hjälper henne att ta hand om o jag tycker verkligen om dom o det visar sig att det är ömsesidigt. Alltså jag får typ panik av tanken! Man tar ju hellre ett världskrig än ovanstående exempel. Eller så INTE! 

❤️❤️❤️

Vart går åldersgränsen på kärlek? Kan jag träffa nån som är 25 eller är det för ungt o är 52 för gammalt? Är det skillnad på om man är man eller kvinna o träffar nån som är mycket äldre/yngre än sig själv? Vart går gränsen för kärlek mellan olika ursprung? Är det okej om jag träffar en dansk men inte en kurd? Om min partner dött, när är det då okej att jag träffar någon ny? Om jag separerat, när är det då okej att jag träffar någon ny? Kan jag ligga med tre olika eller måste jag hålla mig till en i taget? Är det okej att jag dejtar en kvinna eller måste jag hålla mig till män? Å nu till min sista fråga; Vem har svaren? I min värld har man dom själv. JAG bestämmer när JAG vill träffa någon! Sen om det är en han eller hon, skåning, norrlänning, finsk eller afrikan, gammal eller ung -DET skiter jag fullständigt i! Så länge jag är lycklig spelar inget av det där någon som helst roll. Å jag kunde inte bry mig mindre om vem Du träffar. Som sagt; är det lagligt o ingen far illa av det så för faan gläds med varann❤️

Det var allt fröken åsikt hade att säga idag💁🏻‍♀️

(null)

Helgen

Jag som brukar vila mig igenom hela mina lediga helger har denna helg gjort typ allt utom vilat. I fredags började jag dagen på bästa sätt; god frukost, tända ljus o nyhetsmorgon. Fick sen världens träningssug så hoppade i träningskläderna o slet tag i träningsväskan men fick en skum känsla av att mitt kort hade gått ut. Fram med tfn o loggade in på Ego o jodå, den skumma känslan stämde så slet istället på mig mina "knäskydd" o sprang till jobbet för att fixa ett nytt kort. Vidare mot Birsta för att köpa lite presenter till syrran o Henke som båda två har fyllt år, till Anna o två av hennes barn som också fyllt år. Vidare hem till Micke o Anna för tacomiddag o sen slutligen hem o landa i sängen med förra veckans avsnitt av Hellenius hörna.

(null)
Mums! 

(null)
Goding 😍

I lördags blev det axelpass, hårtvätt, städning o renbäddning o sen kom kidsen. Knallade på Ica o köpte middag o karra o jag har i helgen gjort de godaste potatisarna Freja ätit så vill ni ha receptet finns det på köket.se. Nä, det gör det inte, men fint betyg måste jag säga👌🏻 

(null)

(null)
"Knäpp nurå så tror alla att vi sover" Aa säkert🙄😂 

(null)
Hjälpte dom att plocka från den övre raden o sen fick dom plocka själva. Brukar inte bli så mkt så jag blev väldigt chockad när Freja kommer med sin jättepåse😂 

Idag har vi hunnit med frukost, häng i lekparken (dagiset bredvid), bakat morotskaka, lagat o ätit lunch, lockat hår, slagit in paket o varit på kalas hos Linda & Henke. 

(null)
En sån där Instagramvänlig frukost

(null)
"Jag kan klättra ännu högre, Anna!" Mm, det tror jag säkert men nu räcker det för idag😅 

(null)
❤️

(null)
Freja var överlycklig för lockar i håret👸🏼

(null)
Lekparkshäng

(null)
Morotskaka in the making

(null)
Axel, Harley & Freja på kalas

Har iaf haft en väldigt bra helg. Så roligt att få träffa Anna, Micke o barnen igen även om 2 av 4 tyvärr inte var hemma men fick hänga med Olivia & Thea iaf o Thea tyckte jag skulle bo där med dom så vem vet? I framtiden bor vi kanske i ett jättestort hus allihopa. Haha nä, där går faktiskt gränsen för oss också men som jag sagt miljoner ggr tidigare så är jag så himla glad för våran fina relation❤️ Sen är det så roligt att prata med Axel o Freja för dom är så stora nu. Man pratar så vuxet med dom, det är liksom inga småbarn längre. Axel går i fyran (!!!) å det var väl på mellanstadiet det började barka åt skogen för en annan så jag känner bara shit, är han SÅ stor nu?! Som när man själv började komma för sent, smita utanför gränsen på skolgården, snatta (!) o bli jagad av polisen o sånt där😅 Tror dock att det kanske var i femman de där "värsta" sakerna började. Men man tog ju bussen till stan med kompisarna o man gick på bio osv. Känns väldigt konstigt att "min" lilla Axel ska göra det nu. Han är ju typ 5 år i min värld. Men härligt också att dom växer upp o blir självständiga o vågar leva lite. Freja har mest killar, bröst, snippor, kläder, utseende o såna saker i huvudet. Å nyfiken på precis allt. Väldiga kontraster men det blir många skratt också när hon funderar på kroppen o blommor o bin. Det blir så dråpligt när barn pratar om sånt tycker jag. Idag tex undrade hon varför jag tagit tempen? Förklarade att det är ett preventivmedel. Hon tittar på min mage o sen upp på mig o frågar väldigt brydd; är du nära att föda barn NU?! 😂

Nä, nu ska jag ta o röja upp lite här o sen blir det tidig kväll för huvvet värker (troligen av ett på tok för högt sockerintag) o upp pigg o alert för jobb 7-16 imorn. Är det verkligen en rimlig tid en måndag? 8-13 tycker jag passar bättre på måndagar. Och fredagar. Ska framföra det på nästa APT. Återkommer om jag får igenom det💁🏻‍♀️

Tjing👋🏻