Semestern 2017

Årets skämt? Vädermässigt är jag så besviken på denna sommar så jag är fan mållös! Igår var första dagen jag låg på stranden o svettades o njöt av blå himmel. Tål att tilläggas att det var tredje dagen under hela sommaren jag var på en strand. Fortfarande inte badat mer än till knäna för artrosen smäller ju till bara man doppar tårna typ. Så vädermässigt hamnar årets semester längst ned på listan kan jag säga. I övrigt har den varit bra. Kunnat varit bättre också men jag nöjer mig sällan så det är väl en dålig sida jag har ur en viss vinkel men en bra sida ur en annan. 


Jag är förmodligen världens tråkigaste människa att följa på instagram o facebook då jag aldrig uppdaterar nånting. O ni som tittar in här dagligen ska ha en eloge för jag uppdaterar så väldigt sällan så det måste bli tråkigt i längden för er att mötas av samma rubrik varenda gång. Vet inte varför jag inte uppdaterar oftare? På ett sätt "viker jag ut mig" väldigt mycket här i bloggen men samtidigt är jag en väldigt sluten o privat person. Det är en av anledningarna. Sen tror jag faktiskt inte så många är dödsintresserade av vad jag gör 24/7 heller. Hur långt jag sprungit, vilken muskelgrupp jag tränat, om jag tränat, vad jag äter, vad jag ser för film, vem jag träffar, vad Wilma gör, vad jag handlat osv. Jag själv kan ibland reflektera över bilder folk lägger upp när jag scrollar instaflödet t.ex o tycka att det är en "onödig bild" så det är nog mycket det det handlar om. Jag är inte så intresserad av det själv så då lägger jag inte upp det heller. På snap däremot uppdaterar jag oftast flitigt under storyn. Varför jag valt att vara mest aktiv där är även det av olika orsaker. Dels är det nåt man kan välja att titta på, det är inget som kommer upp i nåns flöde på samma sätt som på fb/ig. Nu finns ju storyfunktionen överallt nästan men jag håller mig till snap. Det känns mest hemma liksom. Sen är snap lite mer "slit-o-släng" så det är där jag lägger upp mina onödiga bilder på min kaffekopp o sånt ni vet 😅 Så vill man ta del av det så finns jag under namnet annnamarieb (3 n) där. Enjoy!

Så för er som inte har mig på snap o inte kunnat följa min semester så kan jag ju berätta att jag inte gjort nåt särskilt. Mest hängt på hemmaplan. Har lunchat med några kollegor, gjort naglar såklart, varit upp till pappa o mormor med systrar o syskonbarn, fiskat, sprungit, tränat (dock mindre än nånsin), träffat vänner, solat, varit med Wilma, shoppat, bokat en resa, lyssnat på böcker o poddar, sett filmer, gått Tarzanstigen o slappat en del såklart. Jag är glad att jag äntligen vågat och orkat ta mig ut igen. Det är fortfarande jobbigt ibland, särskilt när det är mycket folk men det går sakta men säkert framåt så nästa sommar kommer jag stå på ännu starkare ben hoppas jag. 

Har tyvärr inte ens knäppt några kort i sommar mer än på snap o dom försvinner inom ett dygn om man inte väljer att spara dom vilket jag sällan gör men ibland så händer det att jag sparar dom så jag bjuder på dom få bilder jag har :) 


Nu ska jag rasta jycken o fortsätta ta bort naglarna inför kommande vecka. Första arbetspasset är på tiskväll o ångesten inför det orkar jag inte ens prata om nu. 

På återseende 💕


Kommentera här: