Skillnad på kärlek o kärlek

Om jag varit singel i tio år o träffar en kille som är max 5 år äldre o som även han varit singel i tio år, då skulle ingen höja på ögonbrynen, ingen skulle prata i termerna att "komma ut", ingen skulle ifrågasätta o alla skulle gratulera. Om jag däremot träffat en kvinna, då måste jag genast "komma ut" o många skulle reagera o tissla o tassla. Om jag träffat nån från ett annat land skulle även det "skapa rubriker", inte lika stora som om jag var gay, men ändå nån slags reaktion. Vad är det med alla konstiga tankar o känslor om kärlek? Varför kan man inte bara glädjas åt varandras kärlek? Trots kön, ålder o ursprung borde väl alla vara värd att älskas? 

❤️

Ni vet ju att jag är typ Bonde söker frus största fan på denna jord o jag blir alltid sådär töntigt glad när någon av alla bönder har träffat någon, ska ha barn, flytta ihop o såna saker. Häromdan såg jag att Älgbonden som var med för ett par år sen hade träffat nån o det visade sig vara en tjej som suttit barnvakt åt hans barn o som han känt i flera år. Hon hade tydligen varit intresserad av honom under alla dessa år men hon råkar vara 21 år yngre än bonden så av helt förståeliga skäl hade dom ingen relation då hon var för ung. I "intervjun" på Linda Lindorffs blogg (finns också litegrann på hennes instagram) frågar hon typ "vad fick dig att ändra dig o inleda en relation med henne?" o bonden svarar "att hon fyllde 18". Å då har det liksom haglat in kommentarer om hur äcklig han är o att han är pedofil o att han säkert tittat på henne på "det" sättet även innan hon fyllde 18 o nån skrev "hoppas det kommer gå bra för tjejen". Alltså.... jag blir typ stum. 
1. Vad han tänker om henne eller nån annan är det ju ingen som vet o så länge det stannar vid tanken är ju ingen skada skedd. Vem vet vad våra respektive tänker på i sänghalmen egentligen? Sex med gamlingar? Jättetjocka? BDSM? 
2. Han är inte 65 o hon 8. DÅ kan man kalla det pedofili. Inte när man är 18 o 39 (nu var hon väl typ 20 tror jag)
3. Han säger ju själv att han inte kunde inleda en relation med henne för att hon var under 18. Är inte det bra heller nu då eller vadå? Man är ju ändå så kallat "byxmyndig" redan vid 15 o han gjorde ju inget med henne innan hon var 18. 
4. Varför skulle det inte gå bra för tjejen? Är han våldsam? Elak? Inte för att jag känner honom men han verkar då vara en otroligt snäll människa som inte skulle göra någon illa på något sätt. 
5. Hon känner ju redan både honom o barnen o vice versa -perfekt om du frågar mig, inte konstigt eller äckligt. 
6. Hur kan vi ha så jävla stora problem med vem som älskar vem? Det är kön o det är ursprung o det är åldersskillnad! Hur vore det om vi kunde glädjas åt att människor hittar kärlek istället? Så länge folk är lyckliga o ingen i relationen far illa o det inte är olagligt; vad faan är då problemet?! 

❤️❤️

Vi har liksom krig, svält, mord, misär av olika slag, diverse hemska sjukdomar, hemlösa osvosv men det är ju värdsliga saker. Det vi ska fokusera på är att folk av samma kön kan vara kära i varandra (helt sjukt ju) eller att ens ex hittat en ny som tycker om ens barn o att barnen dessutom tycker om den nya (bättre vore det ju om hen misshandlade barnen samt lät det gå utan mat), att man som svensk kan bli kär i nån från Pakistan (då borde ju båda utvisas) eller hör här, det värsta tänkbara; jag som (snart) 31årig kvinna blir kär i en 52årig kvinna från Estland som sedan tidigare har två barn som jag liksom hjälper henne att ta hand om o jag tycker verkligen om dom o det visar sig att det är ömsesidigt. Alltså jag får typ panik av tanken! Man tar ju hellre ett världskrig än ovanstående exempel. Eller så INTE! 

❤️❤️❤️

Vart går åldersgränsen på kärlek? Kan jag träffa nån som är 25 eller är det för ungt o är 52 för gammalt? Är det skillnad på om man är man eller kvinna o träffar nån som är mycket äldre/yngre än sig själv? Vart går gränsen för kärlek mellan olika ursprung? Är det okej om jag träffar en dansk men inte en kurd? Om min partner dött, när är det då okej att jag träffar någon ny? Om jag separerat, när är det då okej att jag träffar någon ny? Kan jag ligga med tre olika eller måste jag hålla mig till en i taget? Är det okej att jag dejtar en kvinna eller måste jag hålla mig till män? Å nu till min sista fråga; Vem har svaren? I min värld har man dom själv. JAG bestämmer när JAG vill träffa någon! Sen om det är en han eller hon, skåning, norrlänning, finsk eller afrikan, gammal eller ung -DET skiter jag fullständigt i! Så länge jag är lycklig spelar inget av det där någon som helst roll. Å jag kunde inte bry mig mindre om vem Du träffar. Som sagt; är det lagligt o ingen far illa av det så för faan gläds med varann❤️

Det var allt fröken åsikt hade att säga idag💁🏻‍♀️

(null)

1 Anonym:

skriven

Vad du en gör så finns det alltid personer som aaaldrig skulle göra samma sak... Bittra o avundsjuka människor finns både här o där.

Kommentera här: